Home Despre Galeria foto Servicii Program Noutati Tarife Feedback Contact Regulament
 
Parerea ta conteaza!

Comentariile, sugestiile si ideile dumneavoastra sunt extrem de importante pentru noi. Va multumim pentru timpul acordat completarii acestui formular.
Autor: Doru 03-11-2018
 
O sala in care poti atinge inaltimi. Am fost o singura data dar intentionez sa ajung din nou cat de curand !
 
Autor: Iulian 08-01-2015
 
Sunt de parere ca traseele ar trebui sa fie schimbate mai des, la fiecare 2-3 saptamani. In momentul asta sunt trasee vechi de luni de zile
 
Autor: cornel 28-08-2013
 
Salut, sala de escalada Galactic Gym si-a incetat activitatea si pe structura ei se naste noua sala de escalada din cadrul complexului sportiv Arena Sports.Inaugurarea va avea loc pe data de 1 0ct.pina la momentul respectiv numai bine tuturor si spor in toate mai ales la catarat.
 
Autor: cornel 07-07-2013
 
azi sala a implinit 7 ani. ani de realizari si dezvoltari.in citeva luni totul se va transforma intr-o sala noua si pseram ca la fel de polivalenta.multumiri tuturor care au sustinut acest priect. cornel sain
 
Autor: cornel sain 21-08-2012
 
multumesc pt aprecieri si speram ca si in continuare sa ne ridicam la nivelul asteptarilor vostre si chiar mai sus
 
Autor: sincotan 20-08-2012
 
Azi am luat prima data contact cu cataratul(de fapt mai facusem asta in copilarie dar prin copaci) si am inceput in aceasta sala. Nu am vazut alte sali dar nici nu cred ca mai conteaza.Asta are tot ce ii trebuie: trasee pe toate gusturile, echipamente, instructori daca ai nevoie si oameni cu care te poti imprieteni imediat. A fost dragoste la prima catarare. Spiderman,pazea!
 
Autor: blondu 14-07-2012
 
bai frate adevarul este ca sala este bestiala shi ii felicit pe Cristi pe Mihai pt munca lor shi in special pe Cornel care a facut din sala asta ceva inimaginabil shi recomand aceasta sala tuturor pace:)
 
Autor: cornel sain 09-07-2012
 
Salut Gigel, descrierea imi apartine ,ma refer la cea in cuvinte , si am decis s-o fac atit de amanuntita din mai multe motive toate fiind generate de catre observatii facute de diversi clienti.poate daca nu am fi chiar atit de virulenti ,poate, am putea sa fim un pic mai ok.in rest s-auzim numai de bine.
 
Autor: Bijou 02-07-2012
 
Salut Gigel, multumim ca ai semnalat problema cu harta de la Contact. Am rezolvat, acum apare pe site. Toate bune.
 
Autor: Gigel 02-07-2012
 
Buna ziua, Sunt convins ca sala si tot ce tine de ea este foarte ok, dar ati putea pune si voi o harta de acces pe site. In ziua de azi in care orice dugheana de pe strada e afisata pe vreo harta undeva, este cam neprofesionist sa nu ai nimic ca sa iti zica locatia. Iar descrierea lunga (de zici ca e pentru un traseu montan) nici nu se incarca pe anumite browsere (Firefox), a trebuit sa intru de pe telefon ca sa imi apara textul respectiv. Macar un screenshot de pe google maps cu un punct rosu unde sunteti voi, sau niste coordonate gps ar fi de ajutor. Succes in continuare.
 
Autor: 86rfutfiyuyl 20-04-2012
 
Foarte tare!!!!
 
Autor: cornel sain 27-03-2012
 
Salutare tuturor cataratorilor, Am placerea de a va anunta si in acelasi timp de a va invita la primul,dar nu ultimul,concurs de escalada ce se va organiza in acest an la sala de escalada din Bd.constructorilor adica Galactic Gym.Va fi un concurs care v-a cuprinde doar doua categorii si anume fete si bajeti, care nu au catarat mai sus de gradul 7b.rugam pe aceasta cale ca cei ce se stiu ca au facut mai mult sa ne sustina in desfasurarea acestui eveniment prin prezenta si nu prin participare.Pt cei ce fac parte din categoria master vom organiza un concurs separat.concursul se va desfasura pe durata a doua zile,respectiv,vineri 6 si simbata 7 apriele.vineri vor avea loc calificarile si simbata finalele.Evenimentul va este propus de catre Magazinul Himalaya si Galactic gym.Premile vor fi spunem noi mai mult decit dragutze urmind ca voi sa apreciati daca si importante.Amenajarea traseeleor va cade in sarcina lui Marius Florescu si Cornel Sain,si vom fi ajutati de pe tuse speram noi de catre Mardare si Zuzu.Speram sa nu ne injurati prea tare:D big grin.Premile vor fii importante si se vor acorda de la locul 1 pina la locul 8 inclusiv.inscrierile se vor face la receptia sali pina cel tirziu vineri 6 aprilie ora 18.30.Calificarile vor incepe la ora 19 si se va intra la izolare cel mai tirziu la ora 18.45.despre premii.marimea loc si ce cuprind ve-ti afla la momentul potrivit la concurs. Concursul se va desfasura pe panoul mare adica cel de 18m. Va asteptam cu placere si speram sa va bucurati de traseele prezentate si premile oferite cu generozitate de catre cei doi sponsori. taxa de inscriere este de 35 lei /persoana. PREMII locurile : 8-7-6 un cub magneziu mammut + un produs sponser locurile : 5-4 o carabineira cu siguranta mammut + un produs sponser locul 3 : un tricou mammut + un cub de magneziu mammut + un saculet de magneziu petzl + o lanterna Tica Plus + un produs sponsere locul 2 : un tricou mammut + un magneziu lichid mammut + sac de magneziu petzl + 2 bucle petzl spirit + 1/2 abonament/luna la sala galactic + un produs sponser locul 1 : un tricou mammut + un punga mare de magneziu pudra mammut + sac magneziu + un ham mammut + un ab 1 luna la sala galactic + un produs sponser astea vor fi premile.Deci hade-ti la concurs:) happy<):) cowboy<:-P party Invitatie la concurs adresata voua de catre: David Neacsu si Cornel Sain relatii suplimentare si inscrieri la nr de tel: 0723.33.77.36-cornel sain
 
Autor: cornel sain 15-03-2012
 
Dragi prieteni, Incepind de astazi,15 Martie 2012,vom inaugura la sala mea de escalada un sistem cu tombola lunara pt cei ce sunt abonatii salii.Incepind de astazi fiecare tichet emis va fi inseriat de catre persoana de la receptie,si la sfirsitul fiecarui ciclu de o luna se vor trage la sorti trei numere si se vor acorda premii dupa cum urmeaza:primul numar extras va primi un ab de o luna intrari... nelimitate gratis,al doi-lea nr extras va beneficia de o reducere de 75%, iar al tre-lea numar extras va beneficia de o reducere de 50%.cistigatorii vor fi anuntati atit aici pe pagina mea cit si pe pagina de facebook a sali dar si pe site-ul salii.premiul se ridica in urmatoarele 30 de zile maximum dupa care neridicarea lui conduce la anularea premiului,dar sunt convins ca nu vom ajunge la asa ceva.Deci dragii mei va asteptam la sala sa putem sa va oferim premiile. Cornel Sain nota:premile sunt personalizate si deci nu pot fi transmise si extragerea se va face in sala de fata cu toata lumea si nu de catre mine astfel incit sa nu apara discutii ulterioare.
 
Autor: cornel sain 14-03-2012
 
salut, in weekend-ul 23-25 va invit la busteni pt sa spunem un curs de initiere si schimb de experienta in tehnicile de ascensiune specifice ierni.Plecarea ar fi vineri seara.ne vom caza la caminul alpin,lectile se vor desfasura pe valea alba,si functie de conditii si pe valea costilei in dreptul refugiului costila.seara se vor sustine lectii teoretice pe teme de chipamente tehnici de supravieturie si medicale.pt cei interesati de mai multe relatii ma pot contacta telefonic la 0723.33.77.36. nr max de participanti va fi de 10. Numai bine si sper sa ne vedem la busteni.Cornel Sain
 
Autor: cornel sain 25-02-2012
 
Hello hello ,asa cum am promis ieri iata care este oferta pt cataratoarele noastre.In perioada 1-8 martie,toate domnisoarele si doamnele care-si vor face abonament la noi la sala vor primi cadou un disconut de 30 lei la abonament.cea ce inseamna ca pt voi,dragele noastre un abonament facut in perioada 1-8 Martie va costa 120 lei.o primavara frumoasa pt toate fetele.
 
Pagina: [1] 2 3 4 5 >>